Ju9orfejden 2019

Det vigtige
Start
Slut
Pris
250kr pr person
Ju9orfejden

Er du helt vild med at være på tur med din patrulje? Elsker du konkurrence og vilde udfordringer? Så tag med din patrulje og leder til Forlev Spejdercenter og giv de andre juniorpatruljer fra hele Danmark kamp til stregen i DEN STORE JU9OR FEJDE!

Hvem og hvad?

Juniorfejden er et tilbud specifikt og udelukkende til juniorgrenen og deres ledere. Juniorerne får nogle fede oplevelser med deres patrulje, hvor de både skal konkurrere mod andre juniorpatruljer fra hele landet og får lov til at prøve kræfter med alt, hvad patruljelivet indebærer, i en hel weekend.

Det er tanken, at juniorerne selv skal etablere lejr og lave mad mv. Men juniorernes ledere skal også være med i weekenden, og der vil være fede særskilte aktiviteter for ledere, så de også får én på opleveren.

Hvad skal vi lave?

Ju9orfejden er en konkurrence for juniorpatruljer, hvor der skal dystes i 9 discipliner:

  1. Lejrplads
  2. Pionering
  3. Mad i det fri
  4. Samarbejde
  5. Kreativitet
  6. Bålteknik
  7. Orientering
  8. Forhindring
  9. Den hemmelige disciplin

Alt imens juniorerne dyster mod og med hinanden, vil der være tilbud om aktiviteter for ledere lørdag. Garvede juniorledere kan få en god oplevelse, og nyere ledere i spejdernes verden kan gå hjem med nye færdigheder.

Hvornår?

Ju9orfejden foregår fra d. 17.-19. maj 2019 i Bededagsferien. Deltagerne ankommer til Forlev Spejdercenter fredag mellem 10.00 og 13.00. Der vil være første fællessamling kl. 13.30. Deltagerne skal derfor have meldt jeres ankomst inden kl. 13.30. Man kan gå fra Skanderborg station (ca. 5 kilometer).

Programmet slutter søndag kl. 14, hvorefter alle kan drage hjem med rygsækken fuld af gode oplevelser.