Sommerlejr

Husk på at du i 2018 kan deltage i fejring af Forlev Spejdercenters 50 års jubilæum. Læs mere om jubilæumsugen her.

Afhold årets sommerlejr på Forlev Spejdercenter

En centersommerlejr er en sommerlejr med mange muligheder. Forlev Spejdercenter har plads og materialer til mangeartede spejderudfordringer. I kan øve jeres spejderfærdigheder i store raftekonstruktioner, benytte vores aktivitetskartotek, og finde inspiration til aktiviteter på søen, i Bageriet eller prøve kræfter med Klatrevæggen. I kan tage på en smuk tur i den smukke midtjyske natur.

I får muligheden for at opleve suset og fællesskabet, når mange spejdere er samlet til en forrygende uge! Her er intet umuligt, og der er både plads til at være mange sammen og til at være sig selv. Samtidig kan I få hjælp til de praktiske ting, der følger med en god sommerlejr. Vi vil gerne yde jer en god service, så I kan koncentrere jer om det vigtigste; nemlig at spejderne får nogle uforglemmelige oplevelser. De uger hvor der afholdes centersommerlejr på Forlev Spejdercenter kan du finde i kalenderen.

Hvorfor Centersommerlejr ?

- Fordi centerlejre er en enestående chance for at få prøvet aktiviteter af med at engageret team i ryggen, knytte venskaber med andre spejdere fra hele landet og se, hvad der gør, at vi på 33. år, som det eneste uafhængige spejdercenter i Danmark, igen kan tilbyde en uforglemmelig oplevelse.

Vi har materialerne til alt mellem himmel og jord og er ikke blege for at træde til med en hjælpende hånd eller en god idé, men det er selvfølgelig jer selv der planlægger og udfører aktiviteterne sammen med jeres spejdere.

I sommerlejren består teamet af 15-20 energiske Lagmænd, der er tilstede hele ugen og blandt andet sørger for at hente bestilt proviant, bemande Klatrevæggen, hjælpe i smedjen, vi står i kontakt med overnatningspladserne, koordinerer heik og meget andet - så rammerne om jeres sommerlejr er i orden. I løbet af ugen vil der sædvanligvis være forskellige fællesarrangementer, som morgensamlinger, fællesdag og evt. natløb, som I kan deltage i.

Vores aktivitetsudbud er bredt og er udbygget gennem mange år. I kan f.eks. se instruktioner på hvordan man kan bygge tømmerflåder med vandcykelhjul, ryge fisk, lave bolcher, eller hvad I finder interessant. En idébank for jer, når I har en flok ivrige spejdere omkring jer. Disse ideer og meget af materialet, bøger, kort og meget andet er samlet i den installation vi kalder Sommerhuset.

En hike hører selvfølgelig også med!

Til en rigtig sommerlejr på Forlev hører en hike, og her er der enestående muligheder. Himmelbjerget og Silkeborgsøerne er et besøg værd, og hvis storbyen trækker ligger Århus i en overkommelig afstand.
Læs mere om hike eller seværdigheder, hvis du øsnker at kigge lidt nærmere på mulighederne i området.

Kom godt fra start!

Som et tilbud til de grupper der ønsker at deltage i en af sommerens centersommerlejre, inviteres lederne til at deltage i en centerdag i en weekend i foråret, hvor I kan blive introduceret til centeret, og hvor i fælleskab med Lagmændene kan starte planlægningen af jeres egen sommerlejr.

 

Har I andre spørgsmål omkring centerlejrene på Forlev Spejdercenter er i velkomen til at kontakte Forlev Spejdercenters kontor