Seniorkursus E17 - Tilbage til Fremtiden

 - en efterårsferie forbeholdt de rejselystne seniorer!

 

Hvert år i efterårsferien, samles Mellem 100 og 200 seniorer på Forlev til et kursus med udfordringer, råhygge og nye bekendtskaber.

 

Kurset
Hver morgen begynder med en fælles omgang morgenmad. Herefter foregår dagen på et projekt, du selv har valgt, kun afbrudt af frokostpausen, som du tilbringer sammen med din klan. Om aftenen er der hygge og underholdning i Tutten.

 

Alternativ overnatning
I Seniorkurset er boformen også med til at give en på opleveren. Man bor ca. 30 seniorer sammen i en rafte konstruktion, som I selv bygger op, når I ankommer. Det plejer at blive nogle sjove og farverige eksemplarer af “sovemonstre”.

 

Projekter for enhver smag
Det er lagmændene, der udbyder de enkelte projekter. Så uanset om man er til bombastiske pioner-projekter, gedigent håndværkerarbejde eller kreative teaterlege, er der et projekt, der passer til dig og din klan.

 

Den enkelte Senior i centrum
Du melder dig til projekterne individuelt og kan således beskæftige dig med lige præcis det, du brænder for, uanset hvilke andre interesser dine klankumpaner måtte have.

 

Tema
Årets tema er Tilbage til Fremtiden! Derfor kan du som seniorspejder se frem til projekter, der løfter sig ud over de sædvanlige spejderaktiviteter I møder. Kommer I til at bygge noget, der kan flyve? Skal I arbejde med noget tilbage fra 1800-tallet? Hvad med Doc’s værksted? Forlevs 50’er diner aka Tutten byder velkommen til god stemning og socialt samvær. I kommer som kursister til at være en kæmpe del af hvordan kurset udformer sig!

 

Deltagere
Spejdere fra alle korps, fra 16-24 år. Alle skal deltage i HELE perioden. Der udstedes kursusbevis til deltagere, der gennemfører hele kurset. Dvs. du skal være tilstede i hele kursets forløb.

 

Dato
Kurset er fra lørdag d. 14/10 kl 13.30 til lørdag d. 21/10 kl 14.30 og foregår på adressen Skyggelundsvej 3, 8660 Skanderborg.

 

Pris
Prisen for kurset er 900,- kr. pr. deltager. Kursusafgiften dækker over hytteleje, morgenmad alle dage, årets lækre T-shirt, aktiviteter/projekter og fællesdag. Frokost, aftensmad og transport skal I selv sørge for. De fleste kommuner refunderer en del af kursusafgiften for et gennemført kursus.

 

Tilmelding
Tilmeldingen til efterårskurset finder du på tilmeld.forlev.dk/e17. Tilmelding skal være os i hænde senest torsdag d. 1. september 2017 og er først gyldig, når hele kursusafgiften er betalt.

 

Betaling
Hele kursusafgiften betales samlet for klanen forud til Forlevs konto: reg. nr. 5077 kontonr. 1141350 (Jyske Bank). Betalingen skal mærkes tydeligt med klannavn og gruppe. Ved afbud senere end sidste tilmeldingsfrist refunderes kursusafgiften ikke.

 

Deltagerbrev
I modtager et deltagerbrev ca. 14 dage efter sidste tilmeldingsfrist som bekræftelse på, at I deltager. Brevet indeholder nærmere praktiske informationer om kurset.
Lejrledere:
Morten Baumann tlf: 23 70 92 05
Hans Danquah: 42 39 39 79

 

Spørgsmål vedr. efterårskursus 2017 sendes på mail til seniorkursus@forlev.dk og vil blive besvaret hurtigst muligt.

 

Gå tilbage