E-18 - De olympiske lege

Det vigtige
Start
Slut
Pris
900,- Pr. deltager
Seniorkursus E-18 - De olympiske lege

Seniorkursus E-18 – De Olympiske Lege!

 

Hvert år i efterårsferien, samles Mellem 100 og 200 seniorer på Forlev til et kursus med udfordringer, råhygge og nye bekendtskaber.

 

Kurset
Hver morgen begynder med en fælles omgang morgenmad. Herefter foregår dagen på et projekt, du selv har valgt, kun afbrudt af frokostpausen, som du tilbringer sammen med din klan. Om aftenen er der hygge og underholdning i Tutten.

 

Alternativ overnatning
I Seniorkurset er boformen også̊ med til at give en på opleveren. Man bor ca. 30 seniorer sammen i en rafte konstruktion, som I selv bygger op, når I ankommer. Det plejer at blive nogle sjove og farverige eksemplarer af “sovemonstre”.

 

Projekter for enhver smag
Det er lagmændene, der udbyder de enkelte projekter. Så̊ uanset om man er til bombastiske pioner-projekter, gedigent håndværksarbejde eller kreative teater lege, er der et projekt, der passer til dig og din klan.

 

Den enkelte Senior i centrum
Du melder dig til projekterne individuelt og kan således beskæftige dig med lige præcis det, du brænder for, uanset hvilke andre interesser dine klankumpaner måtte have.

 

Tema
Forlev Spejdercenter har i efteråret den store ære at være værter for de olympiske lege. Da det er en anelse utraditionelt at et spejdercenter er værter for sådan en begivenhed, har vi også valgt at revidere disciplinerne, og man vil således måske kigge forgæves efter klassikere som 100 meterløb, diskoskast og håndbold.

 

Mere information
Start: lørdag d. 13/10 kl. 13.30

Slut: lørdag d. 20/10 kl. 14.30

Sted:
Forlev Spejdercenter
Skyggelundsvej 3, Forlev
8660 Skanderborg
Tlf. 8652 3399 (brug ikke dette nummer før kurset)

Deltagere: Spejdere fra alle korps, fra 16-24 år. Alle skal deltage i HELE perioden. Der udstedes kursusbevis til deltagere, der gennemfører hele kurset. Dvs. du skal være tilstede i hele kursets forløb.

Pris: 900,- kr. pr. deltager. Kursusafgiften dækker over hytteleje, morgenmad alle dage, årets lækre T-shirt, aktiviteter/projekter og fællesdag. Frokost, aftensmad og transport skal I selv sørge for. De fleste kommuner refunderer en del af kursusafgiften for et gennemført kursus.

Tilmelding: Tilmeldingen finder du på tilmeld.forlev.dk. Tilmelding skal være os i hænde senest fredag d. 21 september 2018 og er først gyldig, når hele kursusafgiften er betalt. Tilmeldingen er først gældende når depositummet er indbetalt.

Betaling: Hele kursusafgiften betales samlet for klanen forud til Forlevs konto:
reg. nr. 5077 kontonr. 1141350 (Jyske Bank).
Betalingen skal mærkes tydeligt med klannavn og gruppe. Ved afbud senere end sidste tilmeldingsfrist refunderes kursusafgiften ikke.

Deltagerbrev: I modtager et deltagerbrev få dage efter sidste tilmeldingsfrist som bekræftelse på, at I deltager. Brevet indeholder nærmere praktiske informationer om kurset.

Lejrledere:
Mikkel Schultz tlf. 29845631

Brian Christensen tlf. 20956265

 

Spørgsmål vedr. efterårskursus 2018 sendes på mail til seniorkursus@forlev.dk og vil blive besvaret hurtigst muligt.