Tilmelding til Patruljekursus 2019

Tilmelding til patruljekursus 

Alle felter skal udfyldes, før tilmelding kan sendes afsted. Både kontaktperson og økonomisk ansvarlig modtager herefter en mail med de informationer der blev oplyst. Tilmeldingen er først gældende, når det samlede beløb for deltagere (895kr pr. person) er betalt. Vi bekræfter jeres tilmelding senest 14 dage efter pengene er modtaget.

Hele kursusafgiften betales samlet forud til Forlevs konto reg. nr. 5016 kontonr. 1254052 (Jyske Bank). Betalingen skal mærkes tydeligt med patruljenavn og gruppe. Din tilmelding skal være os i hænde senest fredag d. 29. marts.

Vær opmærksom på, at en registreret tilmelding ikke garanterer plads på kurset. Jeres deltagelse er først bekræftet, når I har modtaget en mail herom. I vil efterfølgende modtage et deltagerbrev, som indeholder praktiske informationer om kurset. Da vi tidligere har haft overtegnede kurser, kan vi kun garantere en plads til de første 300 tilmeldte kursister.

Alle tilmeldte skal være fyldt 12 år og må ikke være ældre end 16 år ved kursets start. Alle deltagere skal deltage i hele kursus perioden fra start til slut.

Refusionsregler ved afbud til kursus.
- Ved afbud indtil 4 uger før kursusstart refunderes hele kursusafgiften på nær 100 kroner.
- Ved afbud i perioden fra 3 til 2 uger før kursusstart refunderes den halve kursusafgift.
- Ved afbud i ugen op til kursus refunderes kursusafgiften ikke.

Ved alle refusions-/afbudssager har den frameldte kursist initiativpligt til at tage kontakt til det pågældende kursus’ lejrledere med relevant information for refusionen (f.eks. bankoplysninger) senest sidste kursusdag.

Patrulje
Korps
Kontaktperson

Kontaktpersonen benyttes hvis der er problemer eller lignende med jeres tilmelding.

Økonomisk ansvarlig / fakturaperson

Den økonomiansvarlige skal være myndig og indestår for patruljens tilmelding og betaling. Den økonomiansvarlige står ved bekræftelse af nedenstående inde for at have læst og være indforstået med de praktiske oplysninger.