Tutten

Mens Stuehuset er de voksnes oase, så er Tutten spejdernes.
I dagstimerne kan Tutten bruges til alt, hvor I har behov for at være indenfor.
Her finder I komfur til bolche- og slikfremstilling, langborde og bænke til krea-aktiviteter eller måske snitning. (husk at dække bordene af med papir, så de ikke bliver malet)

Om aftenen kan Tutten bruges til indendørs lejrbål, måske hvor I fremfører et teaterstykke på scenen.

Tutten er også base for Tutte-lagmændene. Der er fx i Tutten I kan købe slik, is og sodavand samt Forlev T-shirts, -mærker og -sangbøger.

I Patruljekursus og Seniorkursus er Tutten centrum for lejrens store fest - Tutteaction. Her slår Forlev Spejdercenter sig løs i musik, dans og udklædning alt sammen over lejrens Tema.

Aktivitetsrum

på første sal af Tutten (i enden mod Stuehuset) ligger Forlevs Aktivitetsrum. Hvis I bruger vores sommerlejr-aktiviteter, kommer I helt sikker til at stifte bekendskab med Aktivitetsrummet. Heroppe står alle kasser med materialer til alle vores Kasse-aktiviteter.
Det er også i Aktivitetsrummet I kan finde kort, foldere og ideer til jeres hejk. (De mest opdaterede oplysninger finder I dog her på hjemmesiden)

Sommerhuset

Oven på Tutten ligger Sommerhuset.
I Sommerhuset kan du finde alt hvad der findes på Forlev Spejdercenter som omhandler teater, gøgl og krea.

Her finder du boldspil, rekvisitter og udklædningstøj i alle størrelser og modeller. Hvis I skal male flag eller plakater, så er Sommerhuset også stedet.

Bagerst i Sommerhuset hører Sommerhus-lagmændene hjemme. Måske sidder de og planlægger næste samling eller fællesdagen.

Stuehuset

Hvis I som ledere skal have et lille afbræk fra jeres spejdere, eller hvis I skal planlægge natløb, og spejderne ikke må vide for meget, så er Stuehuset et rigtig godt bud.

Stuehuset er som en lille oase for Lagmænd og ledere, væk fra spejderne. Her kan I planlægge næste dags program i detaljer, fortælle om dagen i lejr på jeres hjemmeside (for vi har naturligvis trådløst internet) eller bare koble af efter en travl dag, sammen med lagmænd og andre ledere.

Det er også i Stuehuset at Lagmændene spiser der mad. Og den vil vi gerne have lov til at nyde i fred, derfor aftaler vi nærmere i Centerkursus hvornår I kan bruge Stuehuset, så slipper I også for at se Lagmændene spise.

Stuehuset er som sagt forbeholdt Lagmænd og Ledere. Hvis I skal lave noget med jeres spejdere, foreslår vi at I istedet bruger Aktivitetsrummer eller Tutten.

Køkkenet

Til venstre, når I kommer ind i Stuehuset, ligger Køkkenet. Det er her Køkken-lagmændene tilberede mad til de andre Lagmænd (og mad til hele lejren på Fællesdag)

I køkkenet er der kogeplader, gryder og bestik til at bespise min 50. pers. Opvasken klares i opvaskemaskine.

Til den rigtig store madlavning tager vi Grillen og vores to kogekar i brug. Så er madlavning til et par hundrede mennesker ikke noget problem.

Gammel Tutte

I Gammel Tutte har vi gjort af alle de pioner og lejrting som vi ikke kunne finde andre steder at placerer. Nogen ville kalde det et rode- eller pulterrum. Det er det slet ikke, det er et skattekammer.

I Gammel Tutte finder fx presenninger, besnøringsreb, tovværk og bålgryder.
Hvis jeres spejdere skal lave skilte, skal I også forbi Gammel Tutte, fordi det er her vi både har træplader (i Pladebaren) og maling. Selv en gammel mælkejunge har vi stående.

Redningsveste til aktiviteter på Søen, finder I også i Gammel Tutte.

Værksteds-lagmændene prøver at holde orden i Gammel Tutte, så husk at spørge i Værkstedet, før I låner noget.

Badebygning / Toiletvogn

Så kom Forlev Spejdercenter med ind i det nye årtusinde. Vi har investeret i en toiletvogn, med træk og slip. Det er altså slut med at tømme lokummer, til stor ærgelse for nogen - glæde for alle os andre.

Badebygningen er også blevet forbedret. Vi har sat nye vandvarmere op, og fordoblet antallet af brusehoveder i hvert bad.

Totalt tilbyder vi nu: Seperat pige- og drengebad, med to brusehoveder i hver, samt 10 toiletter med træk og slip. (For at spare på vandet, opfordrer vi stadig til at flest muligt tisser i krat på centeret.)