FORLEV FYLDER 50 ÅR OG DU ER INVITERET TIL JUBILÆUMSUGE

 - en fejringsuge i sommeren 2018!

 

Kan man holde fødselsdag i en hel uge?
Ja man kan. Når man er på Forlev kan man lige, hvad man vil. I år 2018 fylder centret 50 og dét skal fejres på ægte Forlev-manér. Vi inviterer derfor alle spejdere – både gamle venner og nye – til ikke bare en enkelt dag men en hel fejringsuge i sommeren 2018.

 

Hvad skal der ske?
Aktiviteterne vil være opdelt efter alder. Så hvad enten I er til klatring, vil på heik, har ambitioner om at bygge et vandland eller noget helt fjerde vil det være muligt. Vi vil vi som lagmænd hver dag stå for en ny fællesaktivitet med plads til op til 200, der udforsker et årti fra 1968 og til i dag. Onsdag holder vi Jubilæums- og besøgsdag, hvor alle er velkomne, og i løbet af ugen arrangerer vi Tutteaction og natløb for de mindste samt leder- og klanhygge for de ældste.

 

Hvem kan tilmelde sig?
Forlev er et spejdercenter for alle korps, aldre og spejdere. Lejren vil derfor være inddelt i to: - et gruppeområde, for Jer, der søger en klassisk sommerlejr tilsat ekstra kærlighed og en uge med anderledes spejderaktiviteter og et dybt dedikeret team - et klanområdet, for Jer, der vil afsted med andre seniorer/rovere og søger en uge med både frihed til at bestemme selv samt aktiviteter med andre klan-spejdere (I vil få en hemmelig opgave tildelt. Men mere herom efter tilmelding)

 

Hvad mere?
Det er fra lørdag d. 4- lørdag d. 11 august 2018, at du skal sætte kryds i kalenderen. Prisen for hele ugen er 910 kr., Individuelle priser for dele af ugen kan aftales. Hvad I udover overnatning, Jubilæums T-shirt, aktiviteter og fællesdag får for denne pris kan I se i ugeprogrammet her under. Er du i tvivl om noget eller har du lyst til at vide mere, kan du:
- skrive på jubilaeum@forlev.dk,
- ringe til Nanna på 93 84 86 82
- tjekke https://www.facebook.com/events/1370297289725473/, hvor der løbende vil blive lagt nye opdateringer om ugen.

Alt afhængigt af, om I tilmelder jer som gruppe eller klan, vil I efter tilmelding modtage de informationer, der er relevante for jer. I vil selv være ansvarlige for mad og transport.

Dag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag
Formiddag Ankomst og lejretablering Jubilæumsaktivitet 68-78 / Anden aktivitet Jubilæumsaktivitet 79-88 / Anden aktivitet Jubilæumsaktivitet 89-98 / Anden aktivitet Fællesdag Jubilæumsaktivitet 99-08 / Anden aktivitet Jubilæumsaktivitet 09-18/ Anden aktivitet Lejrnedrivning, hjem senest kl. 12
Eftermiddag Lejr etablering Jubilæumsaktivitet 68-78 / Anden aktivitet Jubilæumsaktivitet 79-88 / Anden aktivitet Jubilæumsaktivitet 89-98 / Anden aktivitet Reception og Åben hus Jubilæumsaktivitet 99-08 / Anden aktivitet Jubilæumsaktivitet 09-18/ Anden aktivitet
Aften Aftenaktivitet seniore / ledere Aftenaktivitet mikro-trop Aften aktivitet alle

 

Tilmelding
Tilmelding til ugen kan ske via dette link https://goo.gl/forms/Jl1sz0lJOiiftEpV2
Bemærk at prisen stiger med 50 kr. pr. 1. januar og igen pr. 1. marts. I kan godt tilpasse antallet af deltagere efter tilmelding, ved at sende os en mail.


Vi glæder os til at se Jer

På vegne af hele lagmandsteamet,
Nanna og Ditte

 

Hvorfor centersommerlejr på Forlev?
Centerlejre på Forlev Spejdercenter er en enestående mulighed for at prøve aktiviteter af med at engageret team i ryggen samt at knytte venskaber med andre spejdere fra hele landet. Vi har materialerne til at lave alt mellem himmel og jord og er ikke blege for at træde til med en hjælpende hånd eller en god idé, hvis I har brug for det. I får mulighed for både at øve jeres spejderfærdigheder i store raftekonstruktioner, benytte vores aktivitetskartotek, og finde inspiration til aktiviteter på søen, i Bageriet eller at prøve kræfter med Klatrevæggen eller smedjen. I kan også tage på en god tur i den smukke midtjyske natur. Vi starter altid med en fælles morgensamling men derudover kan ugen tilpasses jeres behov. .