Lej Forlev Spejdercenter

Forlev kan også bruges uden for lejre og kurser. Når centret ikke er i brug til vores egne aktiviteter, er det til rådighed for spejdere, institutioner, firmaer og private.

 

Rollespil

Vi har et område der er perfekt til rollespil da det ligger i en dal, som er uforstyrret af folk udefra. 

Området har et varieret terræn med flade marker, stejle skrænter, sumpede moser, tæt krat, sø og åben bøgeskove, der kan danne rammer for historier om mangeartede folkeslag

Flere af vores bygninger er bygget i gammel stil og med forskellige funktioner. Dette inkluderer en fungerende smedje, der hjælper til at gøre oplevelsen mere autentisk 

Foreningerne Einheinerne og Troja, er faste samarbejdspartnere og er rigtig glade for at benytte vores område.

Rusture

Vores område ligger isoleret så i vil ikke få bøvl med nogen naboer og vi har alle materialerne til at lave udendørs aktiviteter der kan ryste de unge mennesker sammen uden der lige er mulighed for at der er nogen der smutter det nærmeste er 3 km væk

Private Fester

Vores lokaler er perfekte til store fester med mange mennesker. De er mere rustikke end et klassisk festlokale, men kan tåle det meste og vores industrikøkken gør det nemt at lave mad til mange. Desuden har I mulighed for at leje et anlæg, hvis der skal spilles op til dans. 

Vi har lejet ud til både bryllupper, fødselsdage osv.

Divisionsturnering eller -sommerlejr

Både de små og store spejdere i divisionen kan få en dejlig oplevelse på divisionsturnering på vores område. Der er god plads til at indrette lejrplads og til aktiviteter for spejderne, mens lederne har indendørs plads til planlægning og klargøring. Desuden er der mulighed for at lave mad til alle i vores industri køkken eller på vores udendørs grill område.

Familie fester

Forlev Spejdercenter er det perfekte sted til store familiefester eksempelvis den helt store sommerfest, hvor hele familien kan samles og være sammen. Der er god plads til at overnatte i telt eller campingvogn samt plads til aktiviteter på vores dejlige område for såvel unge som gamle, samtidig med at I kan mødes inden døre og spise og feste alle sammen.

 

Det er ikke omgivelserne, der sætter grænser – kun jer selv.

 

Centret kan lejes hele året rundt. Der er også mulighed for at nøjes med at leje en
teltplads eller en shelter. I kalenderen herunder kan du se hvornår centeret er ledigt. Kontakt kontoret, hvis du er interesseret i at leje centret.

Du kan se hvilke tidspunkter centeret er optaget på via nedenstående kalender.