Patruljekursus P17 - Star Wars

 - Kom med til en fantastisk uge med Darth Wader, Luke og alle de andre rødder!

 

Overnatning
I kurset bor I sammen med jeres patrulje i jeres medbragte patruljetelt. I kommer til at dele lejrplads med andre patruljer, hvor I i fællesskab etablerer bl.a. bålplads, fedtfælde og køkkenbord. Der laves mad over bål, så vi får aroma til maden, samler patruljen omkring det varme bål og styrker patruljefællesskabet.

 

Projekter for enhver smag
Det er lagmændene, der udbyder de enkelte projekter, og de kan finde på hvad som helst. Er din patrulje til pioner-projekter, håndværk, konkurrencer, kreativ udfoldelse eller teater? – Forlev kan det hele og vi arbejder med jeres patrulje sådan som det passer til jer.

 

Patruljen i fokus i det store fællesskab
I melder jer til patrulje-vis, og madlavning, projekter og overnatning foregår sammen med patruljen. Vi har fokus på patruljen som en enhed, der skal blive bedre til at løse spejderlivets opgaver i samarbejde. På projekterne vil I sammen med de andre patruljer udveksle erfaringer og hjælpe hinanden til at blive bedre og derved skabe et godt fællesskab. Om aftenen vil Tutten være et samlingspunkt for os alle.

 

Tema
Årets tema er Star Wars.

 

Mere information
Kurset er fra lørdag d. 08/04 kl. 13.00 til lørdag d. 15/04 kl 14.30 og foregår på adressen Skyggelundsvej 3, 8660 Skanderborg.

Prisen for kurset er 820 kr. pr. pers.

Du kan læse mere i pjecen som du finder her.

eller på Facebook

 

Tilmeldingen finder du på tilmeld.forlev.dk/tilmelding/p17-tilmelding

 

Gå tilbage