Patruljekursus 2019

Det vigtige
Start
Slut
Pris
895 pr person
Patruljekursus for alle spejdere i alderen 12-16!

Så er det tid til at finde den sorte hat og solbrillerne frem, for snart åbner tilmeldingen til årets patruljekursus på Forlev Spejdercenter. I år vil kurset foregå i spionens tegn! Tag med i kursus og kom hjem med nye venner, masser af oplevelser og en styrket patrulje!

Hvem og Hvad?

Patruljekursus er et tilbud til spejderpatruljer, uanset korps, i alderen 12-16 år om at komme en uge afsted sammen, væk fra de vante rammer hjemme i gruppen, være sammen med 300 andre spejdere fra hele landet, kunne dele historier og erfaringer med disse og knytte nye venskaber på tværs samtidig med at patruljens eget bånd styrkes.

Patruljen planlægger alt fra madlavning til redskaber i patruljekassen hjemmefra samt medbringer eget telt til overnatning.

Hvad skal vi lave?

Den første dag af kurset går med at hilse på alle de andre spejdere, samt etablering af lejrplads i samarbejde med de andre patruljer i skal bo med. Herefter starter hver morgen med fælles morgenmad og så foregår dagen på et projekt, der vælges sammen i patruljen. Disse projekter kan indeholde alt fra kreativitet, konkurrencer, person- og patruljeudvikling til store pionerkonstruktioner. I løbet af dagen skal der også være tid til frokostpause, hvor patruljerne laver varm mad over bål.

Om aftenen er der hygge og underholdning i vores bygning ’Tutten’, hvor I sammen med de resterende kursister kan hygge jer, købe lidt lækkerier, synge og gøgle. I løbet af lejren vil der også være fællesarrangementer bl.a. en fællesdag med fællesaktiviteter for alle spejdere.

Når I tager hjem fra patruljekurset har I forhåbentlig både fået en masse inspiration til jeres spejderarbejde, nye venner og en kick ass patrulje med et stærkt sammenhold med i bagagen.

På Forlev Spejdercenter skaber vi rammer for læring ud fra ét overordnet tema og dertil ugeprojekter, der tager udgangspunkt i en passion eller en vild idé. Vi giver dine tropspejdere en uge med fokus på kreativ udvikling, patruljesamarbejde, socialt samvær og fællesskab.

Hvornår?

Kurset foregår i påsken fra lørdag d. 13. april kl. 13.30 til lørdag d.20 april kl. 15.00, hvor hemmelig post og krypterede beskeder også kan sendes til, under kurset.

Tilmelding

Tilmeldingen åbner 14.januar 2019.

 

På vegne af Forlev Spejdercenter,

Tejs Dupont og Michael Rahbek, Lejrledere