Efterårskursus E20

Det vigtige
Start
Slut
Pris
900 kr. pr. deltager
Samling på Forlev

KURSUS ER PT. FYLDT - tilmelding til venteliste herover

 

Seniorkursus E-20 – Seniorkursus i efterårsferien!

Hvert år i efterårsferien samles mellem 100 og 200 seniorer på Forlev til et kursus med udfordringer, råhygge og nye bekendtskaber. I år kommer det muligvis til at se lidt anderledes ud, så vi kan imødekomme myndighedernes anvisninger ift. COVID-19, men informationer følger først herom, når vi hører nyt ift. genåbning af landet og regler for forsamlinger. Én konsekvense af COVID-19 er bl.a., at vi indtil videre er omfattet af et forsamlingsforbud på max 100 personer i alt - altså både kursister og lagmænd. Vi har derfor oprettet en venteliste til alle dem, som ikke nåede med i første omgang. Vi krydser alt, hvad vi har for, at forsamlingsforbuddet hæves til mindst 200. 

Kurset
Hver morgen begynder med en fælles omgang morgenmad. Herefter foregår dagen på et projekt, du selv har valgt, kun afbrudt af frokostpausen, som du tilbringer sammen med din klan. Om aftenen er der hygge og underholdning i Tutten.

Alternativ overnatning
I Seniorkurset er boformen også̊ med til at give en på opleveren. Man bor ca. 30 seniorer sammen i en raftekonstruktion, som I selv bygger op, når I ankommer. Det plejer at blive nogle sjove og farverige eksemplarer af “sovemonstre”.

Projekter for enhver smag - den enkelte kursist i centrum
Det er lagmændene (de frivillige ledere på centeret), der udbyder de enkelte projekter. Uanset om man er til bombastiske pioner-projekter, gedigent håndværksarbejde eller kreative teater lege, er der et projekt, der passer til dig. Man melder sig til projekterne enkeltvis, sådan at folk fra den samme klan kan være på forskellige projekter. På den måde kan du beskæftige dig med lige præcis det, du brænder for, uanset hvilke andre interesser dine klankumpaner måtte have.

Tema
Ugens tema holdes hemmeligt lidt endnu, men følg med - det bliver snart offentliggjort.

Mere information
Start: lørdag d. 10/10 kl. ca. 13.30
Slut: lørdag d. 17/10 kl. ca. 14.00

Sted 
Forlev Spejdercenter
Skyggelundsvej 3, Forlev
8660 Skanderborg
Tlf. 8652 3399 (brug ikke dette nummer før kurset)

Deltagere 
Vi er et ikke-korpsligt spejdercenter, hvilket vil sige, at vi ikke hører til noget “bestemt” sted. Det vil også sige, at alle er velkomne hos os - længe man er fyldt 16 år. Faktisk behøver man slet ikke at være spejder for at være med. Alle skal deltage i HELE perioden. Der udstedes kursusbevis til deltagere, der gennemfører hele kurset. Dvs. du skal være til stede i hele kursets forløb.

Pris 
900,- kr. pr. deltager. Kursusafgiften dækker over hytteleje, morgenmad alle dage, årets lækre T-shirt, aktiviteter/projekter og fællesdag. Frokost, aftensmad og transport skal I selv sørge for. De fleste kommuner refunderer en del af kursusafgiften for et gennemført kursus.

Tilmelding 
Tilmeldingen finder du via linket i toppen af siden. Tilmelding skal være os i hænde senest fredag d. 18. september 2020 og er først gyldig, når hele kursusafgiften er betalt. På tilmeldingssiden tilmeldes klanens kontaktperson og økonomiansvarlige. Efterfølgende vil kontaktpersonen modtage en mail med et skema til udfyldelse af oplysninger på alle deltagende medlemmer i klanen.

Betaling
Hele kursusafgiften betales samlet for klanen forud til Forlevs konto: reg. nr. 5077 kontonr. 1141350 (Jyske Bank). Betalingen skal mærkes tydeligt med klannavn og gruppe.

Ved afbud indtil 28 dage inden før kursusstart refunderes hele kursusafgiften på nær 100 kroner.

Ved afbud senere end 28 dage før, og 7 dage inden kursusstart refunderes den halve kursusafgift.

Ved afbud i ugen op til kursus refunderes kursusafgiften ikke.

I tilfælde af, at vi aflyser kurset pga. corona, tilbagebetaler vi det fulde beløb. 

OBS! Hvis du skal stå på venteliste, skal du ikke betale. Betaling finder først sted, når vi ved, om du/I får plads. 

Deltagerbrev
I modtager et deltagerbrev få dage efter sidste tilmeldingsfrist som bekræftelse på, at I deltager. Brevet indeholder nærmere praktiske informationer om kurset.

Lejrledere
Stine Tanderup tlf. 50996543
Jakob Kristiansen tlf. 22889972

Spørgsmål vedr. efterårskursus 2020 sendes på mail til seniorkursus@forlev.dk og vil blive besvaret hurtigst muligt.