Venteliste til Seniorkursus 2020

KURSUS ER PT. FYLDT - tilmelding til venteliste herunder

Tilmelding til venteliste til seniorkursus 2020

Da vi jo i øjeblikket er omfattet af et forsamlingsforbud på 100 personer, har vi været nødt til at lave en venteliste til efterårskurset. 

I kan tilmelde jeres klan nedenfor, og så holder vi jer opdateret, så snart vi ved mere. Vi håber, at de regler, der har været gældende for spejdere i sommer, vil blive forlænget, så vi kan være op til 500. 

Hvis/når der bliver plads til jer på kurset, kontakter vi jer med informationer om det videre forløb. 

Nedenfor tilmeldes klanens kontaktperson og økonomiansvarlige. Når/hvis I får plads, vil kontaktpersonen modtage en mail med et skema til udfyldelse af oplysninger på alle deltagende medlemmer i klanen.

Alle felter skal udfyldes, før tilmelding kan sendes afsted. Både kontaktperson og økonomisk ansvarlig modtager herefter en mail med de informationer der blev oplyst. 

 

Med venlig hilsen 

Jakob og Stine, 
Lejrledere E-20 

 

 

Refusionsregler ved afbud til kursus (altså hvis I melder fra): 
- Ved afbud inden sidste tilmelding refunderes hele kursusafgiften.
- Ved afbud efter sidste tilmelding refunderes en del af kursusafgiften
- Ved afbud lige op til kursus refunderes kursusafgiften ikke 

Ved alle refusions-/afbudssager har den frameldte kursist initiativpligt til at tage kontakt til det pågældende kursus’ lejrledere med relevant information for refusionen (f.eks. bankoplysninger) senest sidste kursusdag.

Refusionsregler ved aflysning af kursus (altså hvis corona blusser op igen og vi ikke kan få lov til at afholde kursus): 
- I tilfælde af, at vi må aflyse kursus, får I refunderet hele deltagerbetalingen. 

Klan
Korps
Kontaktperson

Kontaktpersonen benyttes hvis der er problemer eller lignende med jeres tilmelding.

Økonomisk ansvarlig / fakturaperson

Den økonomiansvarlige skal være myndig og indestår for klanens tilmelding og betaling. Den økonomiansvarlige står ved bekræftelse af nedenstående inde for at have læst og være indforstået med de praktiske oplysninger.