Lej Forlev Spejdercenter

Når centeret ikke er i brug til vores egne aktiviteter, kan du leje vores center

Vi lejer ud til alle; spejdere, institutioner, foreninger, firmaer og private.
Igennem årene har vi huset firmaturer, bryllupper, teambuilding, rollespillere, rusture, private fester, familiearrangementer samt divisionsturnering og -sommerlejre.

Ved leje af Forlev Spejdercenter har du adgang til vores hovedbygninger ”Tutten" & ”Stuehus inkl. industrikøkken”, vores toilet- og badebygning samt vores store udendørs arealer.

Vores lokaler er gode til både små og store fester. De er mere rustikke end et klassisk festlokale, men kan tåle det meste og med vores industrikøkken bliver det nemt at lave mad til mange.
Desuden har I mulighed for at leje vores anlæg, hvis der skal spilles op til dans. Stuehuset indeholder en spisestue, hvor der er store tavler samt projekterskærm hvis I - fx i forbindelse med en firmatur - skal afholde møder eller lignende. Hertil er det også muligt at leje vores projektor.
Klatrevæggen på centeret er også mulig at leje oveni eller blot for sig selv.

Du kan læse mere om vores faciliteter under fanen "Om Centeret", Faciliteter

Centeret kan lejes hele året rundt og du kan i nedenstående kalender se, hvornår det er ledigt.

 

Kontakt ifm. booking af Forlev Spejdercenter

Vi prøver at besvare jeres henvendelser løbende, men vil som minimum at få samlet op på det hele hver onsdag aften. I ferier kan der dog forekomme længere ventetid, hvor vi håber på jeres forståelse.

Vores mail er kontoret@forlev.dkØnsker man at blive ringet op kan man sende en mail, så ringer vi op uden for almindelig arbejdstid.

FOR AT KUNNE BEREGNE EN PRIS har vi brug for at kende antallet af gæster samt varigheden af lejen. For hurtigt svar angiv derfor disse to ting i din mail, så kan vi sender dig en pris med det samme.

Vi afholder også gerne en fremvisning, så I kan få muligheden for at se området og finde ud af, om dette er stedet til jeres arrangement. Skriv eller ring til os, så finder vi en dag, der passer.