Seniorkursus (16+)

Forlevs seniorkursus ligger altid i uge 42 (efterårsferien) og du kan både deltage alene, som klan eller i en gruppe sammensat af dine 5 bedste venner.

På kursets første dag starter du/I ud med, at bygge et sovemonster, som du/I deler med 4-6 andre klaner. Sovemonsteret består af rafter, træller samt pressenninger og vil være jeres fælles hjem resten af ugen. I vil også etablere jeres lejrplads i fællesskab med alt hvad det indebærer af bålplads m.v..
Det vil også være på kursets første dag, at I melder jer på et projekt, som varer ugen ud. Du melder dig på et projekt som enkelt person, så selvom du er til adventurespejd og din bedste ven er mere til teater, kan I sagtens tage af sted sammen.

Projekterne du kan vælge imellem spænder bredt og varierer fra år til år, så hver gang du deltager, vil der være nye udfordringer at overvinde. Tidligere års projekter har blandt andet inkluderet klatrekursus i alt fra træklatring til bouldering, og vægklatring, pionering med kæmpekraner, teste kursisternes indre eller fysiske grænser, gourmet madlavning, lederudvikling og teaterforestillinger.

Midt på ugen afholdes en fællesdag, hvor du sammen med alle de andre kursister vil konkurrere, lege og lave ballade. Fællesdagen kulminerer om aftenen i en fællesspisning efterfulgt af den såkaldte ’Tutteaction”, hvor der vil blive budt op til fest, dans, sang og trummerum.

Under hele ugen lægges der vægt på, at du som kursist er med til at forme det projekt, du indgår i, og således oplever at få del i planlægning såvel som eksekvering. Du vil på kurset stifte bekendtskab med nye arbejdsmetoder inden for blandt andet samarbejde, problemløsning og projektstyring, og vi vil sende dig hjem med rygsækken fuld af idéer, aktiviteter og erfaring, som du kan anvende i din fremtidige hverdag og spejderliv.

Så hvad end det tænder dig at bygge Colosseum i rafter, at skrive, projektlede, lave kostumer til og fremvise dit eget skuespil eller udforske, udvide og udfordre dine egne grænser, så er Forlevs seniorkursus stedet for dig.

Vi ses i efterårsferien!