Patruljekursus (12-16 år)

Hver påske samles ca. 300 tropsspejdere på Forlev Spejdercenter for at blive udfordret, udforske nye afkroge af sig selv og deres patrulje samt møde en masse andre lige så nysgerrige og seje unge.

På Forlevs patruljekursus er patruljelivet i centrum, og I tager afsted uden jeres tropsledere. Men I vil langt fra være alene.

Den første dag vil I bruge på, at slå jeres telt op på den lejrplads som I skal dele med 3-5 andre patruljer. I fællesskab vil I med de andre patruljer opbygge jeres fede lejr med plads til madlavning, bål, hygge og nye venskaber. I vil også blive introduceret til de projekter, som I kan vælge mellem og I skal også på denne dag tilmelde jer det projekt som patruljen ønsker, at deltage på. Projektet I kommer på vil danne rammen for hele jeres kursus og det kan være alt mellem himmel og jord, og kommer både an på hvad vi har fundet på af fede ting til jer, og hvad I selv har lyst til at lave. Det kan fx være at udvikle og fremføre et kreativt og gakket teater, at bygge et stort krydstogsskib i rafter i trætoppene eller at lave mad til den helt store guldmedalje. Kun vores og jeres fantasi sætter grænserne.

En typisk kursusdag for jeres patrulje vil starte med morgenmad i Tutten efterfuldt af samling hvor lejrlederne vil give informationer og vores teatergruppe "Sommerhuset" vil gøjle i stil med årets tema. Derefter skal I ud på jeres projekt sammen med de andre patruljer på projektet og jeres lagmænd, frem til frokost pausen. Her vil I lave mad over bål og have tid til at hygge i lejrgaden sammen med de andre kursister. Efter frokost mødes vi allesammen til samling igen, ligesom om morgen, hvorefter I vil have en fantastisk eftermiddag sammen med projektet. Derefter vil I vende tilbage til lejrgaden og lave aftensmad. Kl.20.00 åber Tutten hvor der er plads til, at I alle kan sidde og hygge jer indendørs, købe slik og sodavand samt synge, spille spil og måske har lagmændene forberedt underholdning. Når I er trætte, vender I tilbage til lejrgaden og smutter i soveposerne.

Midt i ugen bryder vi dog med alle de normale rutiner og laver en stor samlet fællesdag for jer alle sammen, hvor vi vil overraske jer med et helt andet program, end i er vant til. Denne dag afsluttes med fællesmiddag forberedt af lagmændene og den legendariske ”Tutteaction”, hvor I kan få varmen på dansegulvet eller slukke tørsten med en sodavand eller Cocio i baren.

I vil hver især kommer hjem med en helt unik oplevelse, og rigtig mange af vores kursister kommer igen år efter år. Det gør de, fordi lejrgaden føles som ét stort fællesskab, fordi de ikke kan undvære alle de fede venner, de har fået, fordi udsigten fra kyssebænken er fantastisk, fordi Tutteaction faktisk er legendarisk!, fordi de bliver udfordret og behandlet som ligeværdige og af mange mange andre grunde.

Skal det være dig og din patrulje, der skal opleve, hvad det vil sige, at få lysten til at komme igen og igen, så meld dig til årets patruljekursus i påskeferien!

Kurset og deltagelsen af alle tropsspejdere er fra lørdag til lørdag, og alle 12-16-årige er velkomne uanset korps, yndlingsfarve og musiksmag!