AFLYST - Patruljekursus 2020

Det vigtige
Start
Slut
Pris
895,- Pr. deltager
Jul i dalen

Så er det tid til at få fat på spejdervennerne, for snart åbner tilmeldingen til årets patruljekursus på Forlev Spejdercenter. Tag med i kursus og kom hjem med nye venner, masser af oplevelser og en styrket patrulje!

Hvem og Hvad?

Patruljekursus er et tilbud til spejderpatruljer, uanset korps, i alderen 12-16 år. Kom en uge afsted sammen, væk fra de vante rammer hjemme i gruppen, vær sammen med 300 andre spejdere fra hele landet, og lær en masse. Der er plads til at kunne dele historier og erfaringer og knytte nye venskaber på tværs, samtidig med at I styrker patruljens eget bånd.

Patruljen planlægger alt fra madlavning til redskaber i patruljekassen hjemmefra, samt medbringer eget telt til overnatning.

Hvad skal vi lave?

Den første dag af kurset går med at hilse på alle de andre spejdere, samt etablering af lejrplads i samarbejde med de andre patruljer i skal bo med. Herefter starter hver morgen med fælles morgenmad og så foregår dagen på et projekt, der vælges sammen i patruljen. Disse projekter kan indeholde alt fra kreativitet, konkurrencer, person- og patruljeudvikling til store pionerkonstruktioner. I løbet af dagen skal der også være tid til frokostpause, hvor patruljerne laver varm mad over bål.

Om aftenen er der hygge og underholdning i vores bygning ’Tutten’, hvor I sammen med de resterende kursister kan hygge jer, købe lidt lækkerier, synge og gøgle. I løbet af lejren vil der også være fællesarrangementer bl.a. en fællesdag med fællesaktiviteter for alle spejdere.

Når I tager hjem fra patruljekurset har I forhåbentlig både fået en masse inspiration til jeres spejderarbejde, nye venner og en kick-ass patrulje med et stærkt sammenhold med i bagagen.

På Forlev Spejdercenter skaber vi rammer for læring ud fra ét overordnet tema og dertil uge projekter, der tager udgangspunkt i en passion eller en vild idé. Vi giver dine tropspejdere en uge med fokus på kreativ udvikling, patruljesamarbejde, socialt samvær og fællesskab.

Hvornår?

Kurset foregår i påsken fra lørdag d. 4. april kl. 13.30 til lørdag d. 11. april kl. 15.00, og for at deltage skal man være med alle dage.

 

Det praktiske

Der kommer mere information i vores deltagerbrev når I er tilmeldt, men her er det vigtigste

Transport:

I skal selv finde vej til centeret. I kan enten køre til adressen, og ellers er Skanderborg station den nærmeste. På stationen vil der stå lagmænd på dagen, og hjælpe med hvilken vej man skal gå det sidste stykke.

Mad:

I står selv for alt mad til frokost og aftensmad. I kan bestille det hele igennem os eller have noget med hjemmefra som kan opbevares i vores kølecontainer.

Telt og Materiel:

I skal selv medbringe telt til hele patruljen, og en patruljekasse med alt det grej I skal bruge til at lave mad over bål med. I kan selv transportere det til centeret, få det kørt af os fra Skanderborg station eller få det leveret med en vognmand.

 

På vegne af Forlev Spejdercenter,

Rasmus Lehmann og Jakob Bang Helvind, Lejrledere