Jubilæums Sommerlejr uge 32, 2018 - Forlev fylder 50 år

Det vigtige
Start
Slut
Pris
1010 kr.
Forlev Logo 50 år

I 2018 fylder Forlev Spejdercenter 50 år og dét skal fejres på ægte Forlev-manér. Vi inviterer derfor alle spejdere i alle aldre, grupper, divisioner og venner af centeret til en ekstraordinær sommerlejr på Forlev.

Hvad skal der ske?
I kan skræddersy jeres dag med aktiviteter for alle aldresgrupper. Så hvad enten I er til klatring, vil på heik, har ambitioner om, at bygge et vandland eller noget helt fjerde vil det være muligt. Vi står klar til at hjælpe med at gøre ugen uforglemmelig. Hver dag vil lagmændene desuden stå for en ny fællesaktivitet med plads til op til 200, der udforsker et årti fra 1968 til 2018. Onsdag holder vi jubilæums- og besøgsdag, hvor alle er velkomne. I løbet af ugen arrangerer vi en stor fest kaldet TutteAction, natløb for de mindste samt leder- og klanhygge for de ældre.

Hvem kan tilmelde sig?
Forlev er et spejdercenter for alle korps, aldre og spejdere. Der vil være plads til jer, der ønsker en klassisk sommerlejr med jeres gren, gruppe eller division tilsat ekstra kærlighed samt klanen, der vil afsted med andre seniorer/rovere og søger en uge med både frihed til, at bestemme selv samt deltage i aktiviteter med andre klan-spejdere. Centeret er stort nok til alle.

Hvad mere?
Ugen løber fra lørdag til lørdag. Ønsker I ikke at deltage hele ugen kan pris aftales.

Prisen er 1010 kr pr. deltager og indeholder overnatning, Jubilæums t-shirt, aktiviteter, fællesdag og tutteaction. Se mere under ugeprogrammet.

Har I nogle spørgsmål, så send os endelig en e-mail! Eller ring til Lejrleder Nanna på: 93 84 86 82

Hvorfor centersommerlejr på Forlev?
Centerlejr på Forlev Spejdercenter er en enestående mulighed for, at prøve aktiviteter af med et engageret team i ryggen samt at knytte venskaber med andre spejdere i landet. Vi har materialerne til, at lave alt mellem himmel og jord og er ikke blege for at træde til med en hjælpende hånd eller en god idé, hvis I har brug for det. I får mulighed for både, at øve jeres spejderfærdigheder i store raftekonstruktioner, benytte vores aktivitetskartotek, og finde inspiration til aktiviteter på søen, i Bageriet eller at prøve kræfter med klatrevæggen eller smedjen. I kan også tage på en god tur i den smukke midtjyske natur. Vi starter altid med en fælles morgensamling men derudover kan ugen tilpasses jeres behov.

Vi glæder os meget til at fejre vores 50 års fødselsdag sammen jer!

Påvegne af hele lagmandsteamet,

Lejrlederne

Ditte og Nanna (93848682)