Sommerlejr

Du kan vælge at holde din sommerlejr på Forlev. Det er uanset om du skal afsted med mikro, mini, junior, trop, klan eller hele din gruppe eller division.
Vi tager også gerne imod jer hvis I er en flok spejdere som ikke nødvendigvis tilhører samme gruppe, men som godt kunne tænke jer, at tage på sommerlejr sammen.

Tag ned og oplev suset og fællesskabet, når mange spejdere er samlet til en forrygende uge! Her er intet umuligt. Og der er både plads til at være mange sammen og til at være sig selv.

På en sommerlejr vil I selv skulle stå for, at sammensætte jeres aktivitetsprogram.
Hertil stiller Forlev en lang række aktiviteter til rådighed, som I selv kan facilitere samt unikke Forlev aktiviteter som lagmændene vil facilitere for jer.
Det kunne f.eks. være smedje, bageriet, klatrevæg, teater, lagmand for en dag m.v..

I vil få vejledning og råd i forbindelse med sammensætningen af jeres program af lejrlederne samt den aktivitetsansvarlig for selve sommerlejren.
Det kan også være at I, i løbet af ugen falder over en god idé baseret på alle de mange og pudsige materialer vi har på centeret, der opstår en uforudset situation der ændre jeres program eller en god idé fra en lagmand som I kunne tænke jer at udforske.
Uanset er vi ikke blege for, at træde til med en hjælpende hånd så det kan lykkes og blive en god uge for jer.

Området omkring Forlev er helt fantastisk og har gode heikruter med eller uden overnatning, til eksempelvis Himmelbjerget eller Silkeborgsøerne.
Ønsker I at tage ud af centeret og opleve området vil vi også være behjælpelige med information heromkring.

Alt efter hvad I sammen med de andre ledere har lyst til, vil der sædvanligvis være forskellige arrangementer, såsom morgensamlinger, fællesdag med aktiviteter, fællesmiddag, natløb og lejrbål, som vi i fællesskab stabler på benene.

I 2024 afholder vi sommerlejre i uge 28 (lørdag d. 6 juni til lørdag d. 13 juni) og 32 (lørdag d. 3. august til fredag d. 9 august). Læs mere under arrangementerne: Sommerlejr - uge 28 og Sommerlejr - uge 32.

Har I spørgsmål eller har en forespørgsel vedrørende en sommeruge, så skriv til LL i sommeruge 28 på 2.uge@forlev.dk eller LL i sommeruge 32 på 6.uge@forlev.dk.