Juniorlejr (10-12 år)

Tag med på Forlevs Juniorlejr kaldet Ju9orFejden, i St. Bededagsferien.

Skal jeres juniorpatrulje vise, at netop I kan vinde over hele Danmarks juniorer tilsammen og har du som juniorleder brug for at blive kræset om? Og skal I opleve at komme hjem med højt humør og hatten fuld af oplevelser?

Så tilmeld jer Ju9orfejden på Forlev Spejdercenter der afholdes i St. Bededagsferien!

Ju9orfejden er for juniorpatruljer og deres ledere. Alt imens du som leder bliver kastet ud i en dag med lederaktiviteter og hygge, vil din(e) Juniorpatrulje dyster i de ni faste discipliner:

1. Lejrplads

2. Pionering

3. Mad i det fri

4. Samarbejde

5. Kreativitet

6. Bålteknik

7. Orientering

8. Forhindring

9. Den hemmelige disciplin

Hver disciplin bliver vurderet både ud fra udførsel, samarbejde og kreativitet af et stærkt dommerhold bestående af Lagmænd.

På Ju9orFejden dyster juniorpatruljen på egen hånd og oplever hvad det vil sige, at være uden deres juniorleder, med patruljeliv og samarbejde i højsædet.

Når juniorpatruljerne dyster mod hinanden vil der være et særskilt program for ledere, så de også kommer hjem med nye oplevelser og spejdervenner i rygsækken. Det kan både inkludere at flytte egne grænser, få gode ideer til aktiviteter med dine juniorer eller lege en sjov leg med de andre ledere.

Lagmændene planlægger og fastlægger hele programmet for weekenden, og eventuel forberedelse hjemmefra er derfor helt frivillig.