Stuehus m. industrikøkken

Stuehuset er en af vores hovedbygninger. Her finder du vores industrikøkken, spisestue og vaskerum i stueplan samt opholdsrum og kontor på 1.salen. Opvarmning sker ved brændeovn.

Industrikøkkenet er veludrustet til et hvilket som helst arrangement om det er de 90 bryllupsgæsterne eller 300 spejdere der skal spises af (Bemærk dog mængden af service).

Spisestuen har plads til 50 siddende personer. Skal der afholdes et eksempelvis bryllup og lignede vil vi dog anbefale Tutten på baggrund af atmosfæren.

Spisestuen er praktisk indrettet med tarvler og projekterlærred hvortil det er muligt, at leje en projektor af Forlev. Det gør rummet idealt til et offsite møde med sit team, virksomhed eller teambuilding. I vores kurser og sommerlejre bruges spisestuen af Lagmændene til spisning, møder og indendørs aktiviteter for spejderne.

I vaskerummet finder I vaskemaskine, tørretumbler og plads til toilettasker m.v.

På 1.salen finder I opholdsrummet "Sarajevo" som er indrettet med sofaer, der bruges til indendørs aktiviteter i vores kurser og arrangementer. Her kan man læne sig tilbage og slappe af.

Kontoret, med indgang fra udendørs trappen, benyttes af lejrlederne i vores kurser og arrangementer. Har man brug for et kontor i forbindelse med leje af centeret er man velkommen til det.

køkken
køkken
køkken
stue
vaskerummet