Tilmelding til Seniorkursus 2018

Tilmelding til seniorkursus

Alle felter skal udfyldes, før tilmelding kan sendes afsted. Både kontaktperson og økonomisk ansvarlig modtager herefter en mail med de informationer der blev oplyst. Tilmeldingen er først gældende, når det samlede beløb for deltagere (900kr pr. person) er betalt. Vi bekræfter jeres tilmelding senest 14 dage efter pengene er modtaget.

Hele kursusafgiften betales samlet forud til Forlevs konto reg. nr. 5077 kontonr. 1141350 (Jyske Bank). Betalingen skal mærkes tydeligt med klannavn og gruppe. Din tilmelding skal være os i hænde senest 21/9

Vær opmærksom på, at en registreret tilmelding ikke garanterer plads på kurset. Jeres deltagelse er først bekræftet, når I har modtaget en mail herom. I vil efterfølgende modtage et deltagerbrev, som indeholder praktiske informationer om kurset.

Alle tilmeldte skal være fyldt 16 år ved kursets start. Alle deltagere skal deltage i hele kursus perioden fra start til slut.

Refusionsregler ved afbud til kursus.
- Ved afbud inden sidste tilmelding refunderes hele kursusafgiften.
- Ved afbud efter sidste tilmelding refunderes kursusafgiften ikke.

Ved alle refusions-/afbudssager har den frameldte kursist initiativpligt til at tage kontakt til det pågældende kursus’ lejrledere med relevant information for refusionen (f.eks. bankoplysninger) senest sidste kursusdag.

Klan
Korps
Kontaktperson

Kontaktpersonen benyttes hvis der er problemer eller lignende med jeres tilmelding.

Økonomisk ansvarlig / fakturaperson

Den økonomiansvarlige skal være myndig og indestår for klanens tilmelding og betaling. Den økonomiansvarlige står ved bekræftelse af nedenstående inde for at have læst og være indforstået med de praktiske oplysninger.