Patruljekursus 2018

Det vigtige
Start
Slut
Pris
895 pr person
skønheden og udyret

Igen i år samles omkring 300 spejdere på Forlev i påskeferien til et patruljekursus med udfordringer, råhygge og fokus på patruljens udvikling. Tag med i kursus og kom hjem med en nye venner, masser af oplevelser og en styrket patrulje!

Hvem og Hvad?

Patruljekursus er et tilbud til spejderpatruljer, uanset korps, i alderen 12-16 år om at komme en uge afsted sammen, væk fra de vante rammer hjemme i gruppen, være sammen med 300 andre spejdere fra hele landet, kunne dele historier og erfaringer med disse og knytte nye venskaber på tværs samtidig med at patruljens eget bånd styrkes.

Patruljen planlægger alt fra madlavning til redskaber i patruljekassen hjemmefra samt medbringer eget telt til overnatning.

Hvad skal vi lave?

Den første dag af kurset går med at hilse på alle de andre spejdere, samt etablering af lejrplads i samarbejde med de andre patruljer i skal bo med. Herefter starter hver morgen med fælles morgenmad og så foregår dagen på et projekt, der vælges sammen i patruljen. Disse projekter kan indeholde alt fra kreativitet, konkurrencer, person og patruleudvikling til store pionerkonstruktioner. I løbet af dagen skal der også være tid til frokostpause, hvor patruljerne laver varm mad over bål. Vi har også et fælles boldspil som spilles hver eftermiddag.

Om aftenen er der hygge og underholdning i vores bygning ’Tutten’, hvor I sammen med de resterende kursister kan hygge jer, købe lidt lækkerier, synge og gøgle. I løbet af lejren vil der også være fællesarrangementer bl.a. en fællesdag med fællesaktiviteter for alle spejdere.

Når I tager hjem fra patruljekurset har I forhåbentlig både fået en masse inspiration til jeres spejderarbejde, nye venner og en kick ass patrulje med et stærkt sammenhold med i bagagen.

Hvornår?

Kurset foregår i Påsken fra lørdag d.24 marts kl. 13.30 til lørdag d.31 marts kl. 15.00.
 

Det vil være muligt at ankomme fra klokken 11.00 lørdag 24/3 og frem til første samling klokken 13.30 hvor alle deltagere skal være på centeret. Man kan gå fra Skanderborg station, der er ca. 5 kilometer. – Vi tilbyder kørsel af bagagen, både fra stationen og vandværket ved Skyggelundsvej.

Påskekursus slutter ved sidste samling som senest er kl. 15.00 lørdag 31/3, hvorefter I kan drage trætte hjem efter en fantastisk uge. 

Det kan godt være koldt i påsken, så husk at have varmt tøj og varm sovepose med. Forlevs område bliver ofte temmelig vådt og mudret, så I skal have solidt vandtæt fodtøj og ekstra mange sokker med – Så er det sagt 😉.

Hvad dækker prisen?

Kursusafgiften dækker over hytteleje, morgenmad alle dage, projekter, mad og aktiviteter på fællesdagen samt lejr t-shirt. Transport til og fra centeret samt frokost og aftensmad til alle dage skal I selv sørge for. De fleste kommuner refunderer en del af kursusafgiften for et gennemført kursus.

Tilmelding

Tilmeld jer online via tilmeldingslinket. Tilmeldingen åbner 2.januar 2018.

Vi kan kun garantere plads til 300 kursister, så det er først til mølle.

Bemærk at I først er tilmeldt, når kursusafgiften er betalt. I modtager mere information om dette efter tilmeldingen! Når alle 300 pladser er fyldt, vil der være mulighed for at skrive patruljen på venteliste.

Betaling

Kursusafgiften betales samlet og forud for kurset senest søndag d.25.februar 2018. Betalingen skal mærkes tydeligt med patruljenavn og gruppe.

Kontooplysninger vil du modtage når du har tilmeldt dig via den online tilmelding.

Hvor kan jeg få mere at vide?

Spørgsmål vedrørende patruljekursus 2018 kan sendes pr. mail til: patruljekursus@forlev.dk og vil blive besvaret hurtigst muligt.

I er også velkomne til at kontakte os på mobil og lægge en besked med navn og telefonnummer, så vil vi ringe tilbage hurtigst muligt. Eller skrive en besked til Forlev Spejdercenter på Facebook.

Vi glæder os til et fedt og udfordrende kursus sammen med jer i Forlevs ånd!

Mange hilsner jeres lejrledere i P-18

Line Fjordside (tlf. 40580877)

&

Isabella Rostén (tlf. 27123546)

Det med småt

For at være med skal du kunne deltage i hele perioden uden afbrydelser. Det vil sige fra lørdag d.24 marts kl. 13.30 til lørdag d.31 marts kl. 15.00. Vi har ingen undtagelser i forhold til deltagelsesperiode og må understrege at du vil blive sendt hjem hvis deltagelsesperioden ikke overholdes.