Påskekursus 2024

Det vigtige
Start
Slut
Pris
1125 kr pr. deltager
Kom på patruljekursus og få en oplevelse for livet!

Så er det tid til at tage fat i spejdervennerne - for nu åbner tilmeldingen til årets patruljekursus på Forlev Spejdercenter. Tag med i kursus og kom hjem med nye venner, masser af oplevelser og en styrket patrulje!

Hvem og Hvad?

Patruljekursus er et tilbud til spejderpatruljer, uanset korps, i alderen 12-16 år. Kom en uge afsted sammen, væk fra de vante rammer hjemme i gruppen, vær sammen med 200-300 andre spejdere fra hele landet, og lær en masse. Der er plads til at kunne dele historier og erfaringer og knytte nye venskaber på tværs, samtidig med at I styrker patruljens eget bånd.

Patruljen planlægger alt fra madlavning til redskaber i patruljekassen hjemmefra samt medbringer eget telt til overnatning.

Hvad skal vi lave?

Den første dag af kurset går med at hilse på alle de andre spejdere samt etablering af lejrplads i samarbejde med de andre patruljer, I skal bo med. Herefter starter hver morgen med fælles morgenmad efterfulgt af aktiviteter på et projekt, der vælges sammen i patruljen. Disse projekter kan indeholde alt fra kreativitet, konkurrencer, person- og patruljeudvikling til store pionerkonstruktioner og er gennemgående hele ugen igennem. I løbet af dagen skal der også være tid til frokostpause, hvor patruljerne laver varm mad over bål.

Om aftenen er der hygge og underholdning i vores bygning ’Tutten’, hvor I sammen med de resterende kursister kan hygge jer, købe lidt lækkerier, synge og gøgle. I løbet af lejren vil der også være fællesarrangementer, bl.a. en fællesdag med fællesaktiviteter for alle spejdere.

Når I tager hjem fra patruljekurset har I forhåbentlig både fået en masse inspiration til jeres spejderarbejde, nye venner og en kick-ass patrulje med et stærkt sammenhold med i bagagen.

På Forlev Spejdercenter skaber vi rammer for læring ud fra ét overordnet tema og dertil en masse fede projekter, der tager udgangspunkt i en passion eller en vild idé. Vi giver dine tropspejdere en uge med fokus på kreativ udvikling, patruljesamarbejde, socialt samvær og fællesskab.

Hvornår?

Kurset foregår i påsken fra lørdag d. 23. marts 2024 kl. 13.30 til lørdag d. 30. marts kl. 15.00, og for at deltage skal man være med alle dage.

 

Det praktiske

Der kommer mere information i deltagerbrevet når I er tilmeldt, men her er det vigtigste:

Transport:

I skal selv finde vej til centeret. Den tætteste togstation er Skanderborg og her vil der stå lagmænd ved ankomst til at hjælpe med at finde vej. Alternativt kan centeret nåes i bil.

Mad:

I står selv for alt mad til frokost og aftensmad. I kan bestille varerne igennem os eller have noget med hjemmefra og opbevare det i vores kølecontainer under kurset.

Telt og Materiel:

I skal selv medbringe telt, der passer til patruljens størrelse, og en patruljekasse med alt det grej, I skal bruge til at lave mad over bål/Trangia. I kan enten
selv transportere det til centeret, få det kørt af os fra Skanderborg station eller få det leveret til adressen.

 

På vegne af hele lagmandsforsamlingen - vi glæder os til at se jer!

Christian og Jeppe, Lejrledere for Påskekurset 2024

 

Refusionsregler ved afbud til kursus

  • Ved afbud indtil 28 dage inden før kursusstart refunderes hele kursusafgiften på nær 100 kroner.

  • Ved afbud senere end 28 dage før, og 7 dage inden kursusstart refunderes den halve kursusafgift.

  • Ved afbud i ugen op til kursus refunderes kursusafgiften ikke.

Ved alle refusions-/afbudssager har den frameldte kursist initiativpligt til at tage kontakt til det pågældende kursus’ lejrledere med relevant information for refusionen (f.eks. bankoplysninger) senest sidste kursusdag.