Sommerlejr - uge 28

Det vigtige
Start
Slut
Pris
85 kr. pr. person pr. overnatning + fællesdag
Kontakt
Sommer i badeland!


Hvad skal der ske?

Er i klar til en sjov og spændende uge på Forlev Spejdercenter? Her kan i skræddersy jeres dag med aktiviteter for alle aldersgrupper; så hvad enten I er til klatring, vil på hejk, har ambitioner om at bygge et vandland eller noget helt fjerde, vil det være muligt. Vi står klar til at hjælpe med at gøre ugen uforglemmelig.

Onsdag holder vi fællesdag, og her vil lagmændene stå for en fællesaktivitet om eftermiddagen og efterfølgende fællesspisning om aftenen. Herudover vil der eventuelt blive afholdt natløb samt leder- og klanhygge for de ældre.

Hvem kan tilmelde sig?

Forlev er et spejdercenter for alle korps, aldre og spejdere. Der vil være plads til jer, der ønsker en klassisk sommerlejr med jeres gren, gruppe eller division tilsat ekstra kærlighed, men også klanen, der vil afsted med andre seniorer/rovere og søger en uge med både frihed til at bestemme selv samt deltage i aktiviteter med andre klan-spejdere. Centeret er stort nok til alle.

Hvorfor centersommerlejr på Forlev?

Centerlejr på Forlev Spejdercenter er en enestående mulighed for at prøve aktiviteter af med et engageret team i ryggen og knytte venskaber med andre spejdere fra hele landet. Vi har materialerne til at lave alt mellem himmel og jord, og vi er ikke blege for at træde til med en hjælpende hånd eller en god idé, hvis I har brug for det. I får mulighed for at øve jeres spejderfærdigheder i store raftekonstruktioner, benytte vores aktivitetskartotek, og finde inspiration til aktiviteter på søen, i bageriet eller at prøve kræfter med klatrevæggen eller smedjen. I kan også tage på en god tur i den smukke østjyske natur. Vi starter altid med en fælles morgensamling, men derudover kan ugen tilpasses jeres behov.

Hvornår foregår det?

Ugen foregår fra lørdag (d. 6/7-24 kl.12:00) til lørdag (d. 13/7-24 kl.12:00). Man kan deltage hele ugen, men det vil også være muligt at deltage i nogle af dagene. 

Hvad koster det?

Prisen er 85 kr. pr. person pr. overnatning.

Onsdagens fællesdag + spisning koster 70 kr. for børn/voksne over 12 år og 55 kr. for børn under 12 år. 

Tilmelding

Tilmeldingen foregår via e-mail (2.uge@forlev.dk) med følgende information:

  • Gruppenavn
  • Antal spejdere
  • Aldersgruppe(r)
  • Antal ledere
  • Ankomstdato
  • Afrejsedato

Har I spørgsmål er I velkomne til at kontakte os pr e-mail: 2.uge@forlev.dk